«Ύστερον δ' Ευξεινον κεκλήσθαι, των Ιώνων εν τη παραλία πόλεις κτισάντων»
Στράβων

 

Axenos Blog

Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Η τεχνολογία στην υπηρεσία της παράδοσης

 

Το διαδίκτυο εκτός από διασκέδαση ειναι ενημέρωση, είναι μέσο επικοινωνίας, είναι εργαλείο, για κάποιους είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο, σήμερα μάλιστα μπορεί να είναι το μοναδικό επάγγελμα που ασκεί κάποιος με τεράστιες απολαβές σε κάποιες περιπτώσεις. 

     Όλη αυτή την περίοδο, που πλέον ξεπερνάει το έτος, τα σωματεία που έχουν πάγια έξοδα (στέγαση, ηλεκτρικό ρεύμα κτλ) και ελάχιστη στήριξη από την πολιτεία (με ελαχιστες εξαιρεσεις) θα μπορούσαν να στηριχθούν με τις διαφημίσεις για παράδειγμα μέσα από το YOUTUBE !

 

     Εμείς στην ομάδα του Άξενου βλέπουμε με λύπη και θυμό τα διαδικτυακά κανάλια στο YOUTUBE των Ποντιακών σωματείων, των ενώσεων, των συλλόγων φοιτητών κτλ να έχουν ελάχιστους εγγεγραμμένους και μικρά νούμερα θέασης….. είναι ΝΤΡΟΠΗ!!!!


    Πάντα ο Ποντιακός χώρος είχε πρόβλημα με ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Πόντιους, ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΈΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ/ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝ 

και φυσικά το χειρότερο είδος επαγγελματία Πόντιος ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.

   

   Γνήσιοι αγωνιστές, “εργάτες” της παράδοσης χρόνια τώρα παλεύουν στη σκιά και πολλές φορές κάτω από πόλεμο επαγγελματιών! 


   Στο χέρι μας είναι να στηρίξουμε έμπρακτα ακόμη και από απόσταση αξιόλογους ανθρώπους και αξιόλογα σωματεία.


   Ο  Πολιτισμός μας βαλλεται απο παντού….. Στο χέρι μας είναι να βοηθήσουμε…..


   Εγγραφείτε στα κανάλια… δείτε, προβάλλετε και διαφημίστε αξιόλογες εργασίες ατόμων που υπηρετούν την παράδοση και τον πολιτισμό (όχι μονο τους χορούς και τα πανηγύρια).


   Βρείτε εκτός από μουσική και ομιλίες, λόγο, θεατρικές παραστάσεις, παλαιές καταγραφές ακόμη και ιστορικές ταινίες. 


   Οπως ο  Άξενος γεννήθηκε στο διαδίκτυο …..η τεχνολογία μπορεί να υπηρετήση την παράδοση και τον πολιτισμό …..όλα είναι στα χέρια μας! 


Υ.Γ. Στείλτε στον Άξενο τα κανάλια που γνωρίζετε από τα σωματεία ή τους ανθρώπους που πρέπει να στηρίξουμε, να τα μοιράσουμε με κάθε τροπο σε όσους διψούν για πληροφορία.   




    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου